HUDEX

HUDEX Magyar Derivatív Energiatőzsde

Hírlevelek a HUDEX-től


     

Iratkozzon fel a legfontosabb hírekért!

Hírleveleinkkel az a célunk, hogy összefoglaljuk tagjaink, illetve partnereink számára azokat az információkat, amelyek a szervezett energiapiacok szempontjából az adott időszakban a legfontosabbak, illetve felhívjuk a figyelmet a közelgő változásokra. Bízunk benne, hogy hírlevelünk segítséget nyújt a számos csatornán áramló információ-bőségben történő eligazodásban. 

Hírleveleink tájékoztatást nyújtanak az elmúlt időszak eredményeiről, illetve a közeljövő aktualitásairól a a HUPX Zrt. által üzemeltetett villamosenergia-piacaival, a CEEGEX Zrt. által üzemeltetett gázpiacaival és a HUDEX Zrt. gáz és áram piacaival kapcsolatosan, információval szolgálnak a piaci fejlesztésekről, valamint hasznos olvasmányokat és videókat kínálnak. A hírlevelek januári kiadásai a következő linkeken érhetők el: áram és gáz.

Amennyiben a jövőben egy forrásból szeretne értesülni a legfontosabb energiapiaci hírekről, és szeretné megkapni a hírleveleket közvetlenül postafiókjába, kérjük, hogy iratkozzon fel az alábbi oldalon:

Hírlevél feliratkozás