HUDEX

HUDEX Magyar Derivatív Energiatőzsde

CEEGEX földgázpiaci információs adatcsomagok előfizetésével kapcsolatos változások


     

2024.10.01-től 

A CEEGEX Zrt. ezúton tájékoztatja a földgázpiaci információs adatcsomagok (Info User, Data Vendor) előfizetőit, hogy az adatcsomagok előfizetésében és a szerződéses feltételekben az alábbi változások lépnek hatályba 2024. október 1. napjától: 

  • A korábban a HUPX Zrt. által értékesített CEEGEX Spot Market (U1, U2, V1, V2) adatcsomagokat a fenti hatállyal a CEEGEX Zrt. önállóan fogja értékesíteni. 
  • A változásokkal egyidőben új szerződéses forma kerül bevezetésre a CEEGEX Zrt. részéről. Az új szerződések érhetőek el honlapunkon. Az új formaszerződések miatt szükségessé válik a korábban aláírt szerződések módosítása. 
  • Külön felhívjuk előfizetőink figyelmét a több adatcsomag együttes megrendelése esetén eddig alkalmazott 15%, 20%, 30% és 50%-os kedvezmények kivezetéséről a CEEGEX adatcsomagok esetében. 
  • CEEGEX Info User (U1, U2) adatcsomagok díjazása nem változik, ugyanakkor a több adatcsomag együttes megrendelésére vonatkozó kedvezmények ezen adatcsomagoknál is kivezetésre kerülnek. 
  • CEEGEX Data Vendor (V1, V2) adatcsomagok díjazása is felülvizsgálatra kerül az adatok felhasználási módjának függvényében. 

 

Az újonnan előfizetőkkel 2024. július 1. napjától már az új formaszerződésekkel kötünk szerződést. 

 

A változások nem érintik az adatcsomagok tartalmát, az adatok SFTP-szerveren keresztül történő elérhetőségét, valamint a kereskedési rendszer (API) csak olvasható hozzáférését. 

 

A jelenlegi CEEGEX adatcsomagok előfizetőivel kollégáink hamarosan felveszik közvetlenül is a kapcsolatot! 

 

További részletekkel kapcsolatban kérjük tájékozódjon információs díjcsomagjainkról vagy vegye fel a kapcsolatot velünk a membership@ceegex.hu e-mail címen.